Activiteiten

Onze activiteitencommissie bedenkt elk jaar weer een leuk activiteitenprogramma voor de jeugd. Houd onze agenda op de homepage in de gaten! Ook vaste prik elk zwemseizoen: de zwem4daagse, de triathlon en hondenzwemmen. Zelf een (kinder) feestje? Ook dat kun je organiseren op het zwembad.

Kinderfeestje? Ga lekker zwemmen!

Kinderfeestje? Ga lekker zwemmen!

Een kinderfeestje houden bij ons zwembad? Dat kan! Informeer bij de kiosk naar de mogelijkheden of bel met 0570 - 541 583. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Zeemeerminzwemmen

De workshop zeemeerminzwemmen, bestaat uit 5 lessen en organiseren wij een paar keer per seizoen. De deelnemers leren op verschillende manieren zwemmen met een vin. Aan het eind van de workshop ontvangt de deelnemer een certificaat. Voor meer informatie mail naar zwemles@looermark.

Zeemeerminzwemmen
Spelletjes en andere activiteiten

Spelletjes en andere activiteiten

Elk jaar op de agenda: een aantal leuke activiteiten voor de jeugd. Houd onze kalender, op de homepage, dus in de gaten en doe mee!

Zwem4daagse

In juni kan jong en oud(er) met een zwemdiploma meedoen met de Zwem4daagse. In een periode van vijf dagen zwem je vier dagen een vast aantal baantjes. Tot 12 jaar zijn dat er tien per dag, ben je ouder dan zwem je twintig banen. Volwassenen kunnen zwemmen tussen 7 en 11 uur, of tussen 15.00 en 20.00 uur; de jeugd alleen tussen 15.00 en 20.00 uur. We sluiten de week op vrijdagavond feestelijk af, met muziek en een medaille-uitreiking.

Zwem4daagse
Triathlon

Triathlon

Voor de sportievelingen in de regio organiseren we elk jaar in augustus de triathlon. Je kunt kiezen uit een kwart of achtste. Ook leuk: de triotriathlon schrijf je in met een vriend, familielid, buurman of buurvrouw en neem ieder een onderdeel voor je rekening. Fans zijn van harte welkom om jou aan te moedigen.

Hondenzwemmen

Als het zwemseizoen is afgelopen, mogen de honden in september een plons nemen in het zwembad. Het hondenzwemmen is maandagavond 16 september 2024.

Hondenzwemmen
Zwemterrein huren?

Zwemterrein huren?

Organiseer je een bijzondere activiteit of een sportdag? Je kunt dat wellicht bij ons organiseren. Neem contact op en we kijken wat mogelijk is.

Nationale Zwemdiploma's