Zwemlessen

Zwem ABC

De lessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.30 en 17.45 uur. In de zomervakantie geven we de lessen ’s ochtends.

Memory motiveert

Om kinderen die beginnen met zwemles voor diploma A te stimuleren, hebben we een memoryspel gemaakt. Is een opdracht goed uitgevoerd, dan krijgen zij een setje kaarten en kunnen zo sparen tot twintig setjes. Ga je door met diploma B, verdien je er nog tien en haal je diploma C dan krijg je de laatste negen setjes en is je memory compleet.

Diploma A

Zwem ABC

Diploma A

Vanaf 4, 5 jaar kan uw kind starten met zwemlessen om diploma A te halen. Vierjarigen doen er meestal iets langer over. Kinderen worden op leeftijd en op niveau ingedeeld. We geven de lessen met twee instructeurs en kunnen zo inspelen op verschillende behoeften.

Klik hier voor de eisen voor diploma A

De lessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.30 en 17.45 uur. In de zomervakantie geven we de lessen ’s ochtends.

Zwem ABC

Diploma B

Met een diploma A op zak, is het een kleine stap naar het B diploma. Er worden langere afstanden gezwommen, de eisen zijn iets strenger en ze leren een paar nieuwe oefeningen.

Klik hier voor de eisen voor diploma B

De lessen zijn op maandag en donderdag. In de zomervakantie geven we ’s ochtends les.

Diploma B
Diploma C

Zwem ABC

Diploma C

Voor het C diploma leert een kind hoe het zichzelf in veiligheid brengt als het gekleed te water raakt, leert langere afstanden zwemmen en verbetert de techniek.

Klik hier voor de eisen voor diploma C

De lessen zijn op dinsdag en vrijdag. In de zomervakantie geven we de lessen ’s ochtends.

Voor de zwemlessen is geen wachtlijst. Een leerling kan gebruik maken van een zwemlesabonnement of een 10-lessenkaart. In beide gevallen moet de leerling ook in het bezit zijn van een geldig toegangs abonnement of gebruik maken van een 10-badenkaart. Zwemles gaat door bij voldoende deelname. Lestijden onder voorbehoud. Tijdens de zwemlessen zijn er banen beschikbaar voor baantjes zwemmers. Opgave voor de zwemles kan per e-mail o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum. Vermeld ook voor welk diploma de leerling komt zwemmen. Ook kunt u via de website een zwemlesabonnement kopen, u kunt daar een aanmeldformulier downloaden en terugsturen. Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op: zwemles@looermark.nl, 0570-541583 / 06 36485696 of kom tijdens opening een keer kijken aan de Oudendijk 6.

Nationale Zwemdiploma's